Menu Filter
Filter restaurants

Utrechtsedwarstafel

Op 5 minuten lopen van Theater Carré staat het podium van Hans Verbeek en Igor Sens, de twee culinaire kunstenaars van restaurant Utrechtsedwarstafel in Amsterdam. Hun performance bestaat uit een ballet van wijn en spijs. Laat je verrassen door de culinaire composities van chef-kok Igor en het vinologische arrangement van sommelier Hans. Samen zijn ze een avondvullend avontuur dat de som van hun individuele kunsten overstijgt.

Het concept van Restaurant Utrechtsedwarstafel in Amsterdam is simpel: Igor koopt dagelijks het meest verse wat het seizoen en de markt te bieden hebben. Laat zich vervolgens door het aanbod inspireren tot een aantal verfijnde gerechten waaruit de menu\’s worden samengesteld rekening houdend met uw wensen.

Hans stelt voor ieder menu een passend wijnarrangement samen. Iedere gang wordt begeleid door de juiste wijn. Met de menu\’s verschillen de de arrangementen net zo in complexiteit en kwaliteit. En Voila! Daar is de essentie van het concept van Utrechtsedwarstafel: Iedere gang wordt een vruchtbaar huwelijk gesloten tussen wijn en spijs. De samensmelting baart uw smaakpapillen een groot genot.

Contactgegevens

Straat en nummer: Utrechtsedwarsstraat 107/109
Postcode en plaats: 1017 WD Amsterdam
Telefoonnummer: 0206254189, 0620447559

Openingstijden

Maandag:
GESLOTEN
Dinsdag:
GESLOTEN
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Dinertijden van 19:00 tot v uur.
Zaterdag:
Zondag:
GESLOTEN

Vakantie

Eigenschappen

Keukensoort: Frans

Menu's / prijzen

Lunch

Niet mogelijk

Vegetarisch

Niet mogelijk

Wijn

Wijnarrangement: Mogelijk