Menu Filter
Filter restaurants

Zuur, zuurder, zuurst

pickled cover

Freddie Janssen is dól op ingemaakt eten. En wat doe je als je geen genoeg kunt krijgen van zure smaken? Dan schrijf je het kookboek Pickled! Volgens Janssen is eten inmaken lastiger dan het lijkt, maar als je nog geen ervaring hebt zijn haar recepten de helpende handen die je nodig hebt. Met wat moeite tover je eenvoudige ingrediënten om tot ware smaakmakers. Duik de keuken in om de NYC deli-pickles te maken of doe je tegoed aan de dan dan-noedels. Zelfs chicken wings krijgen in dit boek een make-over: de gefrituurde ingemaakte kippenvleugels zijn sappig van binnen, maar hebben een knapperige bite. Als je Janssens coole feitjes en tips hebt doorgenomen en het verschil hebt geleerd tussen inmaken en fermenteren, ben je klaar om zelf aan de slag te gaan. En als je eenmaal de smaak van het inmaken te pakken hebt, laat het je niet meer los.

€15
ISBN 9789048314102
Veltman Uitgevers