Menu Filter
Filter restaurants

Thuis bij Sergio Herman

sergio Herman

Sergio Herman kennen we natuurlijk allemaal vanwege zijn geweldige kookkunsten. Maar welke gerechten bereidt deze bekende chef-kok in zijn vrije tijd? Wat schotelt hij zijn gezin voor? In zijn nieuwe kookboek Simple food; 60 eenvoudige recepten voor thuis komen we het te weten. Hij geeft een kijkje in zijn voorraadkast waar altijd verse kruiden, diverse soorten smaakmakers en diverse andere ingrediënten (zoals amandelen, citroen, honing, groene olijven, Griekse yoghurt en Parmezaan) te vinden is. Herman: “Als je basisvoorraad goed zit, heb je verder weinig meer nodig”. De recepten in het boek zijn opgedeeld in de hoofdstukken: apero (kibbeling en bowl), jeugd sentiment (soep van opa Herrel), simple chic (gemarineerde zeebaars), mediterraan (risotto inktvis), Arabisch (Dürüm), comfort food (Zeeuwse mosselen) en zoet (café glacé).

€29,50
ISBN 9789490028817
Minestrone