Menu Filter
Filter restaurants

Het nieuwe comfort food

kom & vork cover

Als ‘t aan de schrijvers van Kom & Vork ligt, eten we voortaan alleen nog maar bowl food. Meer dan een kom en een vork, lepel of stokjes heb je niet nodig. De ontbijtkommen met havermout, açai of chiazaad beheersen al tijden de feeds op Instagram en Pinterest, en daar komen nu ook kommen met salades, pasta’s, rijst, noedels en granen bij: comfort food 2.0. Zak weg in de bank met (een goedgevulde) kom en vork, of deel met je vrienden. Wat dacht je van pompoenrisotto met pancetta en parmezaan, Japanse kippenballetjes met sobanoedels of een soep van geroosterde zoete aardappel met feta? Dit minimalistisch ogende kookboek met foto’s waar de geur en smaak bijna vanaf springen, geeft je de mogelijkheid gerechten vanuit de hele wereld te proberen: eenvoudig om te maken, heerlijk om te delen. Extra leuk: in dit Belgische kookboek zijn groenten ‘groentjes’ en de keukenmachine is een ‘keukenrobot’!

€22,95
ISBN: 9789402601329
Uitgeverij Purple Pumpkin