Menu Filter
Filter restaurants

Culiperslunch

Culi perslunch

Maandag 10 april 2017 vond de achtste editie van Culiperslunch plaats in de Kookfabriek in Amsterdam. Op dit event, georganiseerd door Nieuwe Haring Media van Marcus Polman, in samenwerking met partnerbureau PitchPR, worden culinaire journalisten, (food)bloggers en influencers geïnspireerd en geïnformeerd door food- en drinkmerken en uitgeverijen. Er vonden kookboekpresentaties plaats van onder meer het tweede kookboek van ‘carnivoresque avonturier’ Jord Althuizen Smokey Goodness 2 boordevol ruige Zuid-Amerikaanse grillgerechten. Ook het kookboek De kracht van kruiden van chef-kok Peter Lute, onder andere bekend als jurylid van het tv-programma Masterchef Junior werd aan de pers voorgesteld. Maar dat niet alleen. Er waren likkebaardend lekkere presentaties van mooie en innovatieve producten als zijdezachte avocado olie uit Ecuador, heerlijke karamel met zeezout uit Bali, romige zuivelproducten van Jersey koeien en nog veel meer. Meer dan genoeg om de redactie van Lekker te inspireren en alle noviteiten met haar lezers te gaan delen. Wordt vervolgd!

Tekst: Mieke van Laarhoven