Menu Filter
Filter restaurants

Cocktailrecept Tess Posthumus: Dutch Coupe

Cocktails met Tess

Lekker deelt hét recept voor een cocktail met een vorstelijk tintje van bartender Tess Posthumus. Secret ingredient? Oranjebitter!

DIT HEB JE NODIG
60 ml korenwijn
15 ml rode vermout
10 ml Cynar
• 1 dash sinaasappelbitters
1 dash oranjebloesemwater
Sinaasappel om te garneren

COCKTAILGEREEDSCHAP
Lange cocktaillepel
Coupe-glas

ZO MAAK JE HET
1. Vul een mixing glas met ijsblokjes.

2. Schenk de korenwijn, rode vermout, Cynar, sinaasappelbitters en het oranjebloesemwater erbij.

3. Stir alle ingrediënten
totdat zich vorst op de buitenkant van het mixing

4. glas begint te vormen.

5.Strain de cocktail in het glas.

6.Garneer met een sinaasappelzest.

Het recept van De Dutch Coupe komt uit het boek Cocktails met Tess van bartender Tess Posthumus.
ISBN 9789048833375 | €25 | Carrera Culinair

Beeld: Cocktails met Tess; Saskia Lelieveld