Menu Filter
Filter restaurants

Abonneren

  • Neem nu een abonnement en ontvang 3 ExtraLekker, met ontwikkelingen in de horeca maar ook informatie over eten & drinken, food- en foodgerelateerde trends, culinaire evenementen, recepten en wijnadviezen (à €7,99 per stuk)+ de Restaurantgids (keuze uit 2016 of 2017) voor slechts €29,95 i.p.v. €38,80
  • Onder de abonnees worden 50 gesigneerde exemplaren van de Grote Hamersma 2016 t.w.v.€24,99 verloot.

Klik hier voor 3x Extra Lekker + Restaurantgids 2017

Dus ben je na het lezen van Lekker 2016 enthousiast geworden en smaakt dit naar meer? Word dan nu lid en ontvang ook heel 2016 elk kwartaal ExtraLekker met als klapper Lekker500 editie 2017.

 


 

Problemen met het aanmelden van uw abonnement? Of heeft u een vraag over uw abonnement?
Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@aboland.nl

Abonnementsvoorwaarden en abonnement in het buitenland

Alle abonnementsvoorwaarden op een rijtje:

Looptijd van een abonnement

Een abonnement is tot wederopzegging tenzij anders vermeld. Cadeau-abonnementen stoppen automatisch.

Normale prijs vast abonnement:

Jaarabonnement €38,80 (4x Lekker) Actieabonnement: Actieabonnement €29,95 (4x Lekker) Het afsluiten van een actieabonnement (4x Lekker voor €29,95) is een keer per 12 maanden mogelijk.

Afsluiten nieuw abonnement Lekker:

via www.lekker500.nl of via www.aboland.nl

Wijzigingen doorgeven:

Adreswijzigingen en andere wijzigingen die betrekking hebben op uw abonnement kunt u doorgeven via de site www.aboland.nl. U ontvangt automatisch een bevestiging. Een adreswijziging dient minimaal 3 weken voor het verschijnen van de volgende uitgave bij ons bekend te zijn.

Heeft u een vraag over uw abonnement?

Mail uw vraag naar: klantenservice@aboland.nl of bel 0900-2265263. Let op: dit nummer kost €0,10 per minuut.

Abonnement beëindigen

Wanneer u het jaarabonnement wilt beëindigen, dient u dit minimaal 12 weken voor het verstrijken van de abonnementsperiode aan ons kenbaar te maken. Mocht u het abonnement na het eerste jaar tussentijds willen stopzetten, dan zult u na de opzegging nog minimaal 2 edities ontvangen. Opzeggen kan: – via internet: www.aboland.nl u ontvangt automatisch een bevestiging van uw opzegging. – telefonisch: 0900-2265263. Let op: dit nummer kost €0,10 per minuut. – schriftelijk: Abonnementenland t.b.v. Lekker Postbus 20 1910 AA Uitgeest

Abonnementen in het buitenland

Het Lekker in het buitenland lezen? Het is mogelijk om een abonnement in het buitenland af te sluiten. Aangezien de bezorgkosten hoger zijn, gelden voor abonnementen in het buitenland afwijkende tarieven. – Helaas is het voor buitenlandse abonnees niet mogelijk gebruik te maken van een welkomstgeschenk. Bij het afsluiten van het abonnement wordt daarom automatisch de welkomstkorting toegekend. – Abonnementen op een adres in het buitenland kunnen uitsluitend worden afgesloten voor de periode van tenminste één jaar. – Het abonnement is tot wederopzegging. – Afhankelijk van de bestemming is het tijdschrift maximaal twee weken onderweg. Garanties voor de kwaliteit van de postbestelling ter plaatse kunnen wij helaas niet geven.

Wilt u een abonnement afsluiten dat in het buitenland bezorgd wordt? Mail uw vraag naar: klantenservice@aboland.nl

Betaling

De betaling vindt plaats via automatische incasso. Het abonnementsgeld wordt binnen een maand na het afsluiten van het abonnement van uw rekening afgeschreven. Betaling per acceptgiro is mogelijk, hiervoor wordt €2,50 extra in rekening gebracht.

Info per e-mail:

Iedere nieuwe abonnee ontvangt bij online opgave of wijzigingen via www.aboland.nl een bevestigingsmail.